Kompilace "In Search Of Sunrise" se vrací již poosmnácté

12.09.2022 18:49 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

I když léto už pomalu končí, v předních světových klubech po celém světě to stále žije a i nadále zde vystupují ty nejslavnější hvězdy. A kromě toho mnoho z nich vydává i speciální kompilace. V těchto dnech si přijdou na své ti fanoušci stylu trance, kteří netrpělivě očekávali vydání dalšího dílu "In Search Of Sunrise".

Markus Schulz, Matt Fax & Dennis Sheperd - In Search Of Sunrise 18
© Black Hole Recordings
Na trh totiž zrovna míří už osmnácté pokračování tohoto výběru. Pod patronaci si je opět vzal v Miami žijící německý DJ a producent Markus Schulz. Ten nejen že jeden ze tří DJských setů namíchal, ale vybral i další dva své kolegy z branže, kteří připravili další dva disky. O ten druhý se postaral pětadvacetiletý francouzský producent a DJ Matt Fax, třetí si na svá bedra nabral mladý uznávaný Němec Dennis Sheperd, jehož popularita vzrostla především po vydání skvělé loňské desky "Find The Sunrise".

Pánové společně na "In Search Of Sunrise 18" naskládali třiapadesát songů, a jak už bývá zvykem, v drtivé většině jde o doposud nevydaný materiál. Kromě toho nejnovějšího ze svých vlastních dílen všichni tři do svých setů zakomponovali i exkluzivní tracky či remixy od Emmy Hewitt, Willa Atkinsona, Kyau & Albert, Ferryho Corstena, Gruma, Above & Beyond, Daxsona, Giuseppe Ottavianiho, Solarstona, Chicane, BTho nebo Sunny Lax.

Titul je od začátku září k dispozici digitálně, a to jak ke stažení, tak k poslechu. Pokud preferujete fyzickou verzi, můžete si zakoupit limitovanou edici na 3CD, která vyšla 9. září, a to exkluzivně zde a tady. Abyste věděli, jak kompilace zní, připravila autorská trojice dvouhodinový rádiový speciál, který si můžete poslechnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY