Ozzy Osbourne v klipu k "One of Those Days" řádí na animovaném hřbitově

11.09.2022 21:22 - Ondřej Hricko | foto: Sony Music

S Ozzym Osbournem to sice v poslední době nevypadá po zdravotní stránce úplně dobře, ale zdá se, že princ temnoty má tuhý kořínek. Venku má totiž svou třináctou sólovou desku "Patient Number 9", na které se objevila celá řada výrazných kytaristů, včetně dvorního Zakka Wyldea. O bicí se postaral Chad Smith z Red Hot Chili Peppers a svým kytarovým umem přispěl i producent Andrew Watt.

Ve skladbě "One of Those Days" si kytarové sólo střihl neočekávaný host v podobě Erica Claptona. Jeho osobitý styl novinku zpestřuje, ale ráz jí přece jen udává samotný Ozzy. Jedná se o jeho typickou rockově melodickou hymnu, která se okamžitě vryje pod kůži. Je zapamatovatelná, skvěle šlape a má ten správně omamný, hutný groove, při kterém se prostě musíte potutelně usmívat.

Vydařený je i videoklip. Zčásti je animovaný, zčásti v něm hraje Osbourne. Ten se ve snímku prohání v autě po hřbitově a rozráží zástupy křížů. Celé je to docela vyšinuté a zběsilé... a hlavně pekelně zábavné. Asi jako Madman sám.

Pokud máte rádi fyzické nosiče, v shopu musicserveru si "Pacienta číslo 9" můžete pořídit hned v sedmi různých verzích. Nechybí různá CD, vinylové edice ani magnetofonová kazeta. A pod stromeček si můžete třeba schovat i tričko nejen k novému albu, ale i spousty dalších nahrávek a merche.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY