Tove Lo v "2 Die 4" zavzpomínala na Crazy Froga. Bohužel

14.09.2022 11:37 - Honza Balušek | foto: Tove Lo

Tove Lo vydá 14. února svou pátou desku "Dirt Femme", mimochodem první na svém vlastním labelu Pretty Swede Records, a po třech povedených, ale ne zrovna hitových singlech se rozhodla, že je čas mít zase nějakou písničku v hitparádách. Doufá, že se jí to povede s novinkou "2 Die 4". A možná že povede, song je totiž neskutečně otravný.

Švédská zpěvačka není rozhodně první ani poslední, kdo využil legendární instrumentálku "Popcorn", kterou Gershon Kingsley složil a nahrál už v roce 1969. Pravděpodobně si pamatujete na verzi, kterou nakvákal Crazy Frog. Tove Lo využila známou melodii nejen jako instrumentální podklad, ale postavila na ní i celý refrén. V rádiích to asi bude fungovat, ale po skvělých kouscích "How Long", "No One Dies From Love" a "True Romance" je skladba až moc velkou sázkou na jistotu.

U videoklipu se Tove snažila "vytvořit zážitek pro popovou mrchu y2k. Se vším tím choreem, oblečením a mokrem". A jak je spokojená s výsledkem? "Myslím, že jsme to více než splnili," říká. Jo, vody je v klipu fakt dost. A samozřejmě taky polonahých svíjejících se těl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY