Ricky Martin si obvinění ze sexuálního obtěžování nenechal líbit: žaluje svého synovce o 30 milionů dolarů

09.09.2022 12:08 - Honza Balušek | foto: Lucie Levá

Ricky Martin si během letošního léta prošel nepěknými týdny - jeho jedenadvacetiletý synovec Dennis Yadiel Sánchez na něj podal žalobu, v níž ho obvinil z incestu a opakovaného fyzického i psychického napadení, které mělo probíhat během jejich sedmiměsíčního vztahu. Slavný zpěvák vše popřel a Sánchez posléze veškerá obvinění stáhl. Tím ale vše neskončilo, nyní se totiž mladíka rozhodl zažalovat Martin.

Portorický rodák v osmistránkovém dokumentu tvrdí, že i poté, co Sánchez žalobu zrušil, mu stále posílal zprávy, v níž ho vydíral s tím, že pokud jej finančně neodškodní, bude dále pokračovat v jeho veřejném osočování. Martin po svém synovci v žalobě požaduje třicet milionů dolarů, o které přišel přímo kvůli odřeknutým spolupracím a jako újmu na svém několik dekád budovaném jménu.

Ricky Martin pravděpodobně nečeká, že by po případně vyhraném soudu od svého synovce peníze dostal, ale rozhodl se bránit a dobýt zpět pošramocenou pověst. Pokud vás více zajímá hudební tvorba tohoto padesátiletého umělce, můžete si užít jeho červencové EP "Play". Videoklip k singlu "Ácido Sabor" najdete níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY