Justin Bieber odkládá další termíny svého turné, pražský koncert se uskuteční

08.09.2022 14:14 - Nikola Růžičková | foto: Getty Images

Justin Bieber odložil hned několik plánovaných zastávek své světové šňůry "Justice". Aktuálně se prý totiž potřebuje soustředit především na své zdraví. Napsal to v úterním prohlášení, které vydal na sociálních sítích.

K živému hraní se Bieber původně vrátil po překonání Ramsay-Huntova syndromu, který mu způsobil ochrnutí pravé strany obličeje na celé týdny. "Začátkem tohoto roku jsem veřejně oznámil svůj boj s Ramsay-Huntovým syndromem. Částečně mi ochrnul obličej, a já jsem tak nebyl schopen dokončit severoamerickou část 'Justice Tour'," připomněl.

"Po odpočinku a konzultacích s lékaři, rodinou i celým týmem jsem odjel na evropskou část turné. Prvních šest koncertů se na mně ale podepsalo. Minulý týden jsem ze sebe pak vydal poslední energii na festivalu Rock In Rio. Po odchodu z jeviště jsem byl opravdu vyčerpaný a uvědomil jsem si, že musím dát přednost svému zdraví. Musím si dát pauzu. Budu v pořádku, ale potřebuji čas. Byl jsem tak hrdý, že světu přinášíme tuto show s poselstvím spravedlnosti. Děkujeme za veškerou podporu, všechny vás miluju," uzavřel.

V rámci zmíněné šňůry bylo naplánováno dalších jedenáct štací ve Spojeném království na rok 2023, zatím není jasné, kdy se tato představení uskuteční. Pořadatelé pražského koncertu spolu s managementem Justina Biebera oznámili, že vystoupení plánované na 12. března 2023 v O2 areně zůstává v platnosti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY