God Is An Astronaut se vrací do Prahy. Album "All Is Violent, All Is Bright" představí tuto sobotu v MeetFactory

03.09.2022 10:20 - Tisková zpráva | foto: Čestmír Jíra / Musicserver.cz

Post-rocková legenda God Is An Astronaut se v rámci výročního turné k desce "All Is Violent, All Is Bright" (2005) do pražského MeetFactory vrátí v novém termínu 3. září 2022. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Prodej vstupenek pokračuje v síti GoOut.

Post-rockový projekt založili roku 2002 bratři Niels a Torsten Kinsellovi. V tvorbě čerpají z mnoha stylů, ať už je to elektronika či ambient, fanoušci oceňují emotivnost, fantastické rockové instrumentace a výrazné melodie. Sama kapela pak dodává, že "vypráví beze slov.”

Zatím posledním albem je dva roky stará nahrávka "Epitaph", kterou představili i před dvěma lety v Praze nebo na loňském Rock for People. Deska, odkazující k rodinné tragédii, se vyznačovala melancholičností a zármutkem.

Vzhledem k odkazu turné na "All Is Violent, All Is Bright" můžeme očekávat nadupanou show plnou vizuálních efektů a ohromujícího zvuku kytarových stěn. Album zachytilo fantazie undergroundové mládeže a získalo kapele celosvětovou proslulost. Kapela navíc poprvé odehraje celé album od začátku do konce.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY