Mylene Farmer se vrací s (možná) poslední deskou a turné. Pomáhá jí i Woodkid

28.08.2022 11:15 - Honza Balušek | foto: Mylene Farmer

Jestliže anglosaský svět má Madonnu, ten frankofonní má Mylene Farmer. Letos jedenašedesátiletá zpěvačka během své kariéry ale s nahotou, sexualitou a hlavně hudbou pracovala poněkud jiným způsobem než její globálně slavnější kolegyně. Doma ve Franci stále vyprodává stadiony a letos se svým fandům připomene i novou deskou, následovníkem kolekce "Désobéissance" z roku 2018.

Novinka sice prozatím nemá název a předběžně bychom se jí měli dočkat okolo Vánoc. Aktuálně je venku pilotní singl nazvaný "À tout jamais" neboli navždy, který si můžete poslechnout níže. O jeho hudební složku se postaral Woodkid, kromě něj se na zmíněném albu podíleli třeba i kapela Archive či Moby. O text se jako vždy postarala sama Mylene.

Zpěvačka se v létě příštího roku vydá také na turné po stadionech, které během dvanácti termínů zasáhne devět francouzských a švýcarských měst. Původně plánované koncerty v Rusku, kde má Farmer také masivní fanouškovskou základnu, byly ze zřejmých důvodů zrušeny. Název koncertní štace je "Nevermore", tedy nikdy více, dá se tedy předpokládat, že podobně obrovské turné tato tajemná umělkyně už nikdy nepodnikne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY