Koně, plameňáci a malá vykrádačka Erasure. To vše jsou The Killers ve skvělé novince "Boy"

14.08.2022 15:48 - Jaromír Koc | foto: Island Records

Je to právě rok, co kapela The Killers vydala poslední studiové album "Pressure Machine". Vše však nasvědčuje tomu, že se ještě letos dočkáme další, v pořadí osmé řadovky tohoto seskupení z Las Vegas. Produkčně by se na ní měl podílet například i osvědčený Stuart Price. Pokud deska bude znít tak jako pilotní singl "Boy", bude to opravdu velká paráda.

Máte rádi retro? My ano, a jak se zdá, Brandon Flowers a jeho kumpáni taky. Jak jinak si vysvětlit, že při prvním poslechu Chlapce máte pocit, jako byste tu píseň už kdysi slyšeli, či dokonce dobře znali, a jste vlastně moc rádi, že jste ji zase objevili?

Song v sobě totiž kombinuje vše, co dnešní mainstreamový posluchač potřebuje. Je tu pomalý rozjezd, nádherně gradující nálada, roztomilý dupák, chytlavý refrén a melodie, kterou prostě nedostanete z hlavy. Když se ve druhé sloce navíc objeví nenápadná vykrádačka jednoho z největších hitů Erasure, je jasné, že to The Killers tentokrát vyhráli na celé čáře.

Hitový singl skvěle dokresluje i před pár dny zveřejněný klip. Ten sice nepřináší žádný příběh, ale skvělými střihy kombinuje záběry na kapelu, klusající stádo koní, plameňáky, nádhernou přírodu a mladého kovboje prohánějícího se na koni pouští. A to naprosto stačí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY