Ringo Starr pokračuje ve vydávání ípíček, jeho "EP3" vyjde v září

01.08.2022 14:58 - Jiří V. Matýsek | foto: Reuters

Ringo Starr je stále velmi aktivní, co se týče vydávání nového materiálu. Místo alb ovšem posluchače raději zásobuje kratšími sbírkami písní, ať už vlastních nebo coverů, jež předkládá s kratším časovým odstupem než klasické desky. V loňském roce tak stvořil dvě čtyřskladbová EP - "Zoom In" a "Let's Change The World" -, letos na ně v podobném duchu naváže "EP3". Bude obsahovat opět čtyři kousky a vyjde 16. září.

Nahrávka vznikala v ex-Beatlově studiu Roccabella West a podíleli se na ní jeho dlouhodobí spolupracovníci Steve Lukather (kytarista Toto), zpěvačka Linda Perry, saxofonista Dave Koz a kytarista Jose Antonio Rodriguez.

"Kdykoliv mám příležitost, jsem ve studiu, kde píšu a nahrávám," uvedl Ringo Starr v prohlášení. "Je to to, co jsem dělal vždycky, a budu v tom i nadále pokračovat. Častější vydávání EP mi umožňuje pokračovat v tom být kreativní a dát každé ze skladeb trochu více lásky."

Tracklist "EP3" bude následující: World Go Round, Everyone and Everything, Let's Be Friends, Free Your Soul (feat. Dave Koz & Jose Antonio Rodriguez).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY