Interpol pár dní před vydáním sedmého alba dojímají písní "Gran Hotel"

14.07.2022 11:44 - Kateřina Spacek | foto: Atiba Jefferson

Interpol v úterý zveřejnili čtvrtý singl z nadcházející sedmé řadovky "The Other Side Of Make-Believe", které vyjde už tento pátek. Skladba navazuje na kousky "Toni", "Something Changed" a "Fables" a podle frontmana Paula Bankse její text vypráví příběh o smutku a zlomeném srdci, o charakteru, který zpracovává ztrátu.

Album "The Other Side Of Make-Believe" pak popsal jako "super kurevsky jiné" a jako "prodchnuté pastorální touhou a nově nalezenou milostí". Kapela většinu z něj napsala a nahrála na dálku v průběhu roku 2020.

"Je to skvělá deska. Je optimističtější, vzdušnější, nadějnější a místy hymničtější než jakákoli naše předchozí tvorba," řekl zpěvák o nové kolekci. "Prostě jsem si nedokázal představit, že bych napsal něco pochmurného, kde bych mluvil o tom, jak je všechno na hovno... během pandemie," dodal.

A nutno podotknout, že má pravdu. Ochutnávky, které skupina prozatím sdílela, znějí sakra dobře a výjimkou není ani "Gran Hotel", který je i přes svou pochmurnost chytlavý a člověk má nutkání si jej pouštět pořád dokola.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY