Roger Shah servíruje již jedenáctou letní kompilaci "Magic Island"

04.07.2022 15:32 - Jaromír Koc | foto: archiv Rogera Shaha

Prázdniny jsou v plném proudu a kromě hudebních festivalů se naplno rozjelo i vydávání letních DJských kompilací. Jedna z těch nejočekávanějších, která letos přichází již pojedenácté, se jmenuje "Magic Island - Music For Balearic People" a má ji na svědomí Roger Shah.

Roger Shah - Magic Island - Music For Balearic People Vol. 11
© Black Hole Recordings
Tento německý DJ a producent poslední rok rozhodně nezahálel. Se svým projektem Sunlounger stihl vydat skvělé dvojalbum, k tomu i několik singlů, zvládl vytvořit několik báječných remixů a ještě si našel čas na namíchání právě uváděného dvojalba.

Pro "Magic Island - Music For Balearic People Vol. 11" vybral devětatřicet songů, které smíchal do svou DJských setů. Ten první je samozřejmě opět v klidnějším tempu a je vhodný jako takový warm-up na pláž. Druhý pak nabízí hutný sound, který v následujících týdnech ovládne přední kluby a diskotéky po celém světě.

Co se interpretů týče, vybíral Shah především z vlastní stáje, tedy naprostých novinek interpretů, které vzal pro ochranná křídla svého labelu. Kromě toho samozřejmě přidal i několik exkluzivních autorských kousků.

Vydání kompilace doprovází nová klubová verze singlu "Run", který Shah před pár týdny vydal v rámci projektu Sunlounger. Pokud vás tento track nalákal na poslech či stažení celé kompilace, učinit tak můžete zde. Na stejném místě najdete i odkaz na prodej fyzické verze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY