Maya Hawke uvádí povedeným singlem "Thérèse" nové album "MOSS"

01.07.2022 10:06 - Kateřina Spacek | foto: facebook interpreta

Maya Hawke je dcera herce Ethana Hawka a herečky Umy Thurman. Vedle herecké kariéry se věnuje ještě té pěvecké a aktuálně chystá vydání dalšího alba.

Její druhá řadovka ponese název "MOSS" a vyjde 23. září u vydavatelství Mom+Pop. Jednotlivé skladby Hawke napsala ve spolupráci s Benjaminem Lazarem Davisem, Christianem Lee Hutsonem a Willem Graefem.

"Tahle deska se jmenuje 'MOSS', protože jsem toho za posledních pár let hodně prožila," uvedla talentovaná umělkyně v prohlášení. "Seděla jsem v klidu a jako bych se přikrývala zelenou peřinou vzpomínek a pocitů. Při tvorbě tohoto alba jsem se snažila vstát, setřást tu deku a podívat se na to všechno znovu. Byl to první krok k tomu, abych se od toho odpoutala a opravdu se pokusila podívat na tu skálu pod mechem," uvedla autorka poněkud metaforicky.

K singlu "Thérèse" dodala, že je inspirovaný obrazem a vypráví o pocitech sevřenosti a uvíznutí. Už první sekundy naznačují, že nepůjde o nic, u čeho by si člověk trsnul pogo - zasněná píseň postupně graduje, přidávají se rozostřené kytary, až nakonec zní, jako by se Aurora dala na grunge. Ale to je přesně Mayin styl. Uvidíme tedy, jak moc se připravovaná novinka bude lišit od předchozí "Blush".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY