. Singl "Break My Soul" je však mdlou oslavou devadesátek - musicserver.cz">

Beyoncé chystá "Renesanci". Singl "Break My Soul" je však mdlou oslavou devadesátek

21.06.2022 13:33 - David Věžník | foto: Sony Music

Beyoncé letos své fanoušky a fanynky po šesti letech konečně potěší novou studiovkou. Nástupce alba "Lemonade" z roku 2016 se bude jmenovat "RENAISSANCE" a vyjde 29. července. Oznámení americké divy z minulého týdne teď následuje pilotní singl.

Nese název "Break My Soul" a na první poslech přiznává inspiraci disco housem raných devadesátek. Částečně za to může sampl písně "Show Me Love" od Robin S., jednoho z hitů roku 1990. Zazní zde také hlas transgender umělkyně, jež si říká Big Freedia - spoluproducenti The-Dream a Tricky Stewart si sem vypůjčili samply jejího songu "Explode".

"I’mma let down my hair / ‘Cause I lost my mind / Bey is back and I’m sleeping real good at night!" vzkazuje Beyoncé ve svém nejnovějším songu. To je sice hezké, jako celek je však "Break My Soul" poměrně nevýrazným kusem.

Zpěvačka na své sedmé sólové řadovce slibuje i country, mezi hosty a spolupracovníky se mají objevit třeba Ryan Tedder nebo Raphael Saadiq, a tak nezbývá než čekat, že to lepší z "Renesance" nás teprve čeká.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY