Black Eyed Peas, Shakira a David Guetta v klipu k "Don't You Worry" tancují s mimozemšťany

27.06.2022 11:58 - Jaromír Koc | foto: Epic

Kapela Black Eyed Peas funguje již nějakou dobu pouze ve třech. A jak se zdá, pánové zpěvačku Fergie k udržení popularity zas až tolik nepotřebují. Jejich posledních album "Translation" z roku 2020 sice nebylo komerčně tolik úspěšné jako předchozí počiny, pár rádiových hitů ale přineslo. Jedním z nich byla píseň "Girl Like Me" , v níž si zahostovala Shakira. A právě tu BEP využili i nyní ve svém nejnovějším počinu.

Ten je trochu netypický. Tedy netypický s ohledem na to, jaký směrem se Black Eyed Peas hudebně poslední roky ubírají. Pro jednou se totiž opět vrací do vod tanečního rádiového mainstreamu a vlastně připravili pokračování svého veleúspěšného hitu "I Gotta Feeling". Ten byl pro americké seskupení komerčně nejlepším počinem a mamutí podíl na tom měla i produkce Davida Guetty. A i toho znovu oslovili.

Spojení všech výše uvedených dostalo název "Don't You Worry", a pokud jste tu skladbu ještě neslyšeli, věřte, že jste ji vlastně už slyšeli. Přibližně stejná rychlost, téměř identické postupy, podobná melodie i nálada. Jen místo Fergie je v songu autotune Shakiry a v klipu netančí jen partychtivá mládež, ale i mimozemšťané.

Čerstvý singl by se tak dal vnímat jen jako levný pokus se zase prodrat na přední příčky hitparád, ale možná to bude s ohledem na aktuální situaci ve světě prostě jen píseň, která má posluchače aspoň na pár minut ubezpečit, že svět jednou opět bude v pořádku. A to bychom si měli přát všichni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY