Calum Scott vydává nové album, desku "Bridges" přijede představit i do Prahy

17.06.2022 16:53 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Britský zpěvák a skladatel Calum Scott je konečně zpět. Po několika singlových ochutnávkách vydává v pátek 17. června své druhé, dlouho slibované studiové album, které pojmenoval "Bridges".

Calum Scott - Bridges
© Universal Music
Calum vlítl do hudebního businessu doslova jako tajfun. Vše začalo v dubnu roku 2015, kdy se v Britain’s Got Talent představil se svojí interpretací hitu "Dancing On My Own" od Robyn. Následovalo několik celosvětových hitů (krom "Dancing On My Own" například i "What I Miss Most" nebo "You Are The Reason") a v roce 2018 konečně i vydání debutové desky "Only Human". Nyní je tu konečně nástupce, který přináší celkem čtrnáct nových písní.

Tedy úplně nových je o několik méně, zpěvák totiž fanouškům stihnul za poslední rok nabídnout již pět singlových předzvěstí. Vše odstartoval před rokem dojemnou písní "Biblical", následovaly rádiové hitovky "Rise" a "If You Ever Change Your Mind". Koncem dubna tohoto roku přišla na řadu píseň "Heaven", která se dočkala hned několika verzí, a před pár dny následoval singl "Boys In The Street", v němž zpěvák velmi citlivě popisuje okamžik, kdy se o jeho sexuální orientaci dozvěděl jeho otec. Na klipy ke všem zmiňovaným písním se můžete podívat pod článkem.

A pokud by vám to nestačilo, budete si moci songy z nové desky brzy poslechnout i naživo. Calum se s novou deskou vydá na velké světové turné, které bude mít i téměř dvacet evropských zastávek. Jednou z nich bude bohudík i Praha. V divadle Archa se Calum Scott představí již 18. září.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY