Jordan Haj ON AIR: Vůbec neumím zpívat, ale mám brutální nedomykavost hlasivek. A to funguje

19.06.2022 11:12 - Honza Balušek | foto: On Air

Jordan Haj se na domácí klubové scéně zapsal jako frontman indierockové skupiny Peter Pan Complex, později však k životu přivedl své alter ego rapového bonvivána jménem Pro Gram, který je členem crew Kapitána Demo. Do toho ale také skládá a píše písně, které zpívá společně se svojí životní partnerkou, jíž je Emma Smetana. V dalším vydání pořadu On Air mluví Jordan o tom, jak se natáčelo jejich aktuální společné album "By Now" a také jak se dostal k natáčení klipů, které dělá se svým bratrancem Givinarem Křížem.

Jak ho inspiroval pobyt v kibucovém gymnáziu v Izraeli? Jak ho hudebně ovlivnil jeho tchán Jiří Smetana? A proč zatím nevyšlo jeho připravované sólové album? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY