Chcete na koncert Yungbluda zadarmo? Stačí nakoupit na shopu musicserveru za šest stovek

31.05.2022 10:15 - Redakce | foto: facebook Yungblud

Yungblud sice svou novou, eponymní desku vydá až v září, už 1. a 2. června ale zahraje v pražské Malé sportovní hale. První koncert je už dávno vyprodaný, na ten druhý ještě nějaké vstupenky zbývají. Pokud se na něj chcete jít podívat zdarma, máme pro vás skvělou nabídku - stačí na shopu musicserveru nakoupit jakékoli zboží alespoň za 600 Kč a jako bonus dostane prvních pět z vás vstupenku na jeho čtvrteční koncert v hodnotě 786 Kč.

EDIT: Všechny vstupenky už jsou pryč.

Vybírat můžete z téměř 15 tisíc cédéček, elpíček, triček a dalšího merche, do vašeho nákupu budeme počítat vše - tedy i předobjednávky. Pokud si tedy plánujete pořídit posmrtnou desku Mira Žbirky "Posledné veci", novinku Harryho Stylese "Harry's House", "C'MON YOU KNOW" Liama Gallaghera nebo "Will Of The People" od Muse či mnoho dalšího hudebního zboží, nyní tak můžete učinit s příjemným koncertním bonusem..

Jaká jsou tedy pravidla?

1. Vstupenku (e-ticket) získá prvních pět zákazníků, kteří od času publikace tohoto článku nakoupí a zaplatí (kartou či bankovním převodem) za více než 600 Kč (včetně DPH) na shop.musicserver.cz.
2. Do poznámky při vyplňování dodacích údajů napište heslo "YUNGBLUD".
3. Vstupenka bude na váš e-mail zaslána ihned po splnění podmínek.
4. Pokud bude počet vstupenek již vyčerpán, uvedeme to v tomto článku.

Pokud tedy plánujete nějaké hudební nákupy a rádi vyrazíte na mladou hudební krev, případně vstupenku někomu darujete, není na co čekat!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY