V říjnu se podíváte do světa Cavetowna, místa, kde se budete cítít jako doma

20.05.2022 14:51 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

Britský hudebník Robin Skinner aka Cavetown nepotřeboval ke své slávě žádný virální hit. Fanouškovskou základnu budoval postupně od svých čtrnácti let, kdy začal vkládat na internet své první covery a postupně i vlastní písně. Se svými sledujícími sdílel na živých streamech i v osobních písních celý svůj život - úspěchy i těžké okamžiky.

Debut "Lemon Boy" do Prahy Cavetown přivezl už v roce 2019 na svém prvním vyprodaném koncertě. Novou tvorbu představí 24. října 2022 v klubu Roxy. Jako speciální host vystoupí americká zpěvačka Tessa Violet. Vstupenky (550 Kč) jsou v prodeji od 19. května v rámci fanouškovského předprodeje na stránce fource.cz a od 20. května také v sítích GoOut.cz a Ticketmaster.

Dnes třiadvacetiletý hudebník patří mezi nejaktivnější hudebníky na britské nezávislé DIY scéně. Jeho skladby dohromady nasbíraly téměř 2,5 miliardy streamů a měsíčně jej jen na Spotify poslouchá devět milionů fanoušků. Mezi jeho spolupracovníky se řadí hudebnice Beabadoobee nebo Orla Gartland a kromě vyprodané americké tour má za sebou i vystoupení na prestižních festivalech jako Lollapalooza nebo Reading & Leeds. Jeho poslední EP "Man's Best Friends" získalo pochvalné recenze od médií jako Billboard, Rolling Stone a The Fader, který o Cavetownově tvorbě napsal, že je jako stvořená pro poslech v těžkých časech, ze kterých nám pomůže se dostat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY