Nikita Kingston debutuje s povedenou písničkou "Different Kind"

19.05.2022 11:27 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Nikita Machytková, neboli nově Nikita Kingston, dokazuje, že umět zpívat je opravdu jen základ. Pokud si účastníci SuperStar (a v jejím případě i Tvojí tváře, co má známý hlas) nenajdou schopné spolupracovníky, nebo ještě lépe neskládají sami své písně, úspěch se dostaví málokdy. Nikita ovšem splňuje oba body, a nyní tak může debutovat silným songem "Different Kind".

Základ skladby složila už ve čtrnácti, definitivní tvar jí nyní dali producent Reginald a kytarista David Kandler působící ve skupině Sofiana Medjmedje. Ze začátku písnička připomene klidnější polohu třeba takových francouzských zpěvaček Zaz či Jain, u toho ale nezůstane a projde si divokým vývojem i přes taneční a kytarové pasáže. Téma je vzhledem k tomu, jak Nikita vypadá, jasné, sama o sobě mluví jako o suvenýru, který si její máma dovezla z Jamajky. "V písničce zpívám o pocitech člověka, který je odlišný a nezapadá mezi ostatní. Než se ale přizpůsobit a řídit se pravidly je lepší být different kind..." říká.

Doprovodný videoklip se samozřejmě zaměřuje hlavně na ni, a dokonce, což opravdu není zvykem, má na svém konci i pointu. Samozřejmě nelze tušit, jak se bude kariéra této mladé zpěvačky vyvíjet, prvním sólovým singlem si ale připravila solidní start.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY