Linkin Park slaví 15 let alba "Minutes To Midnight" reedicí se čtyřmi extra songy

18.05.2022 14:49 - David Věžník | foto: Warner Music

V roce 2007 vydali Linkin Park album "Minutes To Midnight". Třetí řadovka této americké party přinesla první náznaky odklonu od zvuku nu metalu a dodnes mezi fanoušky vyvolává nejednoznačné názory (my jsme ji tehdy kupříkladu pochválili).

A protože letos v květnu uplynulo od vydání desky patnáct let, rozhodli se zbývající členové kapely oslavit toto výročí její reedicí. A aby posluchači nepřišli zkrátka, dostanou na ní hned čtyři bonusové písně. Jde o skladby "No Roads Left", "Given Up (Third Encore Session)", "What I've Done (Distorted Remix)" a "Across the Line", jež původně vyšly pouze na japonské a iTunes verzi nahrávky. K poslechu jsou pod článkem.

V nedávném příspěvku na sociálních sítích se Linkin Park svěřili, že by rádi začali opět "trochu pravidelněji" komunikovat s fanoušky. Je tedy možné, že pauza, způsobená sebevraždou frontmana Chestera Benningtona před pěti lety, se chýlí k závěru.

Patnácté narozeniny alba "Minutes To Midnight" můžete oslavit i vy. Reedice sice nevyšla na CD, ale pouze digitálně, v shopu musicserveru si ale můžete pořídit ostatní CD z diskografie skupiny nebo třeba trička.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY