Sigrid a Bring Me The Horizon dávají v "Bad Life" naději

25.04.2022 10:47 - Honza Balušek | foto: Universal

Oliver Sykes, respektive jeho kapela Bring Me The Horizon, jde v minulých týdnech ze spolupráce do spolupráce. Společně s Edem Sheeranem odpálili letošní Brit Awards metalcorovou verzí jeho hitu "Bad Habits", posléze si Sykes zazpíval v "maybe" s Machine Gun Kellym či ve "Fallout" Masked Wolfa, spolupráce se Sigrid ale překvapila určitě i fanoušky s tou nejotevřenější myslí. Naštěstí se jejich společný song "Bad Life" povedl.

Norská muzikantka mírný ústup z vod electropopu mezi kytarové vlny ukázala už na minulém singlu "It Gets Dark", a tak nová, klavírně-kytarová balada zas až takovým šokem není. Sykes, který je společně s kolegou ze skupiny Jordanem Fishem, autorem původní verze skladby, již zpěvačce nabídli, se tentokrát vokálně ukáznil a pouze zpívá, neřve. Jeho hlas jde s tím Sigridiným skvěle dohromady a poselství písně, že "je to jen blbý den, ne celý život", dokážou skvěle prodat. Působivý videoklip natočili na jeden záběr a stačil jim k tomu jen zbytek domu, rozbité auto a hodně vody.

Sigrid už 6. května konečně vydá svou druhou desku "How To Let Go" (na CD i LP si ji můžete předobjednat na shopu musicserveru) a hlavně se 5. června v rámci svého turné zastaví i v pražském klubu Roxy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY