"Posledné veci" Mekyho Žbirky vyjdou 20. května. Předobjednejte si cédéčko už nyní

23.04.2022 15:11 - Honza Balušek | foto: Universal

Miro Žbirka odešel téměř před půlrokem, ale dle hesla #mekynaveky tu s námi vlastně je. A kromě spousty hitů, které nazpíval během své kariéry, se můžeme těšit i na finální desku s názvem "Posledné veci", která vyjde 20. května.

Miro Žbirka - Posledné veci
© Universal
Nahrávku, jak už nějakou dobu víme, produkoval hudebníkův syn David. Oba na ní pracovali v průběhu covidové izolace. První ochutnávka "Nejsi sám", v níž si oba Žbirkové zazpívali společně, se v posledních týdnech stala velkým hitem nejen na rádiových vlnách, ale i na streamovacích platformách. Videoklip na YouTube má kupříkladu téměř tři čtvrtě milionu zhlédnutí.

Pokud se na poslední Mekyho cédéčko těšíte, už nyní si ho můžete předobjednat na shopu musicserveru. A třeba si k němu pořídíte i reedici "Modrého alba" na 2CD či vinylu, výběrovku hitů či tričko.

Na podzim si také spousta jeho kamarádů muzikantů naživo připomene jeho hity. Koncerty Tribute To Miro Žbirka 70 se uskuteční 17. října 2022 v NTC Aréna Bratislava, 21. října 2022 v O2 universum v Praze a 24. září 2022 v londýnském 229 Venue.

Tracklist "Posledných vecí" bude následující: Nejsi sám, Náhodou, Ríša snov, Ako boh, Naivná, Best Man in Town, Len sa neuraz, Z tej vône, Mne vadí, Madrigal, Kým skončím púť, Posledné veci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY