FINNEAS není v klipu k "Naked" vůbec nahý

15.04.2022 13:33 - Honza Balušek | foto: Interscope Records

FINNEAS sice vydal svůj povedený debut "Optimist" teprve loni v říjnu, pravděpodobně ale nedokáže přestat skládat novou hudbu, a tak nám nyní servíruje úplně nový singl "Naked".

Nebo je možné, že téma songu prostě musel co nejdříve vykřičet do světa. Výrazně kytarová skladba je totiž popisem porozchodového stavu, kdy je člověk plný zloby, výčitek i otázek typu: "Nemůžu uvěřit, žes mě viděla nahého," která dala songu název.

Podobně ne zrovna příjemně vyznívá i videoklip Sama Bennetta, který nechal FINNEASe pouze se hýbat v různě nasvícené místnosti a přidal pár počítačových triků. Jednoduché, ale působivé.

Pro zpěváka je to sice letos první zveřejněná originální písnička, kromě ní ale stihl nahrát pro sérii Spotify Singles coververzi "Flume" od Bon Iver a přepracovat svou skladbu "Medieval". Se sestrou Billie pak společně složili několik songů pro pixarovský animák "Proměna".

Pokud byste chtěli mít doma "Optimist" na CD či vinylu, zamiřte na shop musicserveru, stejně tak pokud byste si chtěli doplnit sbírku nosičů od Billie Eilish nebo se obléct do nějakého trička s ní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY