Rammstein se v klipu k "Zick Zack" vyrovnávají se stářím (nepovedenými) plastikami

08.04.2022 12:20 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Devětadvacátý duben je tím dnem, na který čekají miliony fanoušků kapely Rammstein po celém světě. Šestice německých muzikantů na nadcházející řadovku "Zeit" láká všemi možnými způsoby a zatím se jí daří. Předprodeje cédéček a vinylů jedou na plné obrátky. Aktuálně skupina do světa vypustila slibovaný singl "Zick Zack", v jehož doprovodném klipu se opět snaží provokovat, ale i trochu pobavit.

Po tématu času si pánové vzali na paškál zkrášlující a plastickou chirurgii, která poslední léta zažívá velký boom a téměř nijak ji nezastavila ani covidová pandemie. Je to vlastně v jádru smutné - dnes, víc než kdykoliv jindy, chtějí být všichni dokonalí, přičemž ideál krásy se bohužel posouvá stále dál a dál od přirozenosti. Těch, kteří na sobě intenzivně a svědomitě pracují, ovšem není moc, mnozí tak vyhledávají pomoc jinde, konkrétně v plastické chirurgii či ambulantních zkrášlujících zákrocích.

Pokud si píseň "Zick Zack" poslechnete bez vizuálu, jde spíše o podprůměrný song, který by mohl na desce "Zeit" být jen jakousi vatou. S klipem samozřejmě dostává úplně nový rozměr, neb šest chirurgickými zákroky zdeformovaných lidí si zahráli sami členové formace, kteří jsou v několika případech opravdu až roztomile škaredí. Hlavní roli má samozřejmě Till Lindemann, který je navíc zdeformovaný už natolik, že mu nový lifting nevydrží ani na jedno krátké vystoupení.

Rammstein na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete předobjednat novou desku na CD v běžné i speciální edici či na vinylu, koupíte tam i singl "Zeit" a samozřejmě si můžete doplnit i diskografii Rammstein o starší položky!

Pokud bychom měli brát "Zick Zack" vážně jako plnohodnotný singl, který by měl na koupi celé desky nalákat a měl by být nasazen třeba i do rádií a hitparád, asi nejde úplně o trefu do černého. Pokud ale vezmeme v potaz, že jde pouze o jeden z pěti propagačních kroků, které kapela do konce dubna slíbila, plní svoji úlohu na sto procent. Tím spíš, že skalní fandové budou jistě chtít do svých sbírek zařadit i na 13. dubna ohlášený CD singl se speciálním časopisem (připomínajícím legendární Bravíčko) a limitovaný 7'' singl.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY