The Killers proměnili baladu "The Getting By" v rockovou pecku

30.03.2022 09:43 - Ondřej Kocáb | foto: Danny Clinch

The Killers nadále dělají radost svým fanouškům. Kromě dokumentu "Notes From A Quiet Town" zachycujícího příběhy a prostředí utažského maloměsta Nephi, od kterého se odvíjí děj loňské desky "Pressure Machine", vychází i deluxe edice tohoto alba. S ní nevadská formace nabízí alternativní verze písní z původního vydání.

Hlavním singlem je song "The Getting By II", který standardní edici uzavíral. Posluchači ho znají jako zádumčivou, melancholickou baladu, kapela však pro deluxe zvolila hned několik přístupů. Celkem zde najdeme pět různých úprav a každá z nich vyznívá naprosto odlišně. V té s označením "II" se přesouváme k rockovějším rytmům, mnohem bližším tradičnímu zvuku The Killers. Slyšet můžeme vlivy hudebníků jako Bruce Springsteen, které bylo možné zaslechnout i v dalších písních na albu, a tady to formace jen potvrzuje.

Doprovodné video režírované Robertem Machoianem zachycuje muzikanty vystupující s doprovodnými zpěváky v malém kostele. Prokládají jej záběry venkovských zemědělských měst a dělníků.

"Pressure Machine Deluxe" dále obsahuje reinterpretací "Runaway Horses" v kapelním provedení bez původně hostující Phoebe Bridgers a další dvě verze "West Hills", včetně jedné vyloženě gospelové. Všechny jsou v nových provedeních téměř k nepoznání a rozhodně stojí za poslech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY