Lorde se v "Secrets from a Girl" nechala naklonovat a zase vyrazila na pláž

25.03.2022 12:44 - Honza Balušek | foto: Ophelia Mikkelson Jones

Se svou druhou deskou "Melodrama" Lorde stanula na prvním místě v pořadí nejlepších alb za rok 2017 podle redaktorů musicserveru, s loňskou kolekcí "Solar Power" se ale neprobojovala ani do žebříčku. To však neznamená, že by to bylo vyloženě špatné dílo - obsahuje hned několik skvělých písní. A aktuální singl "Secrets from a Girl (Who's Seen it All)" je z nich tou nejlepší.

Novozélanďanka si jeho vydání asi schovávala až na chvíli, kdy vyrazí na světové turné, které započne počátkem dubna. A dobře udělala. Kvůli závěrečnému monologu Robyn se asi nebude jednat o hit, který by hrála rádia (pokud tedy skladbu o minutu nezkrátí), písnička je ale taková nádherně všeobjímající a tak melancholicky pozitivní, že musí zvednout náladu i tomu největšímu depresáři.

Pro doprovodný vizuál se zpěvačka opět vydala na svou oblíbenou pláž. Tentokrát si sice před kamerou vystačila sama, nechala se ale dvakrát naklonovat. A my můžeme jen koukat s vykulenýma očima, kam už vizuální efekty pokročily. Místy se totiž tři různé Lorde dotýkají, tančí spolu a vůbec nejde poznat, že jde stále o jednu a tutéž osobu. A menší fanoušky by možná ani nenapadlo, že to nejsou tři různé ženy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY