Daniel Johns se naboural pod vlivem. Dobrovolně zamířil do léčebny

24.03.2022 18:26 - Honza Balušek | foto: BMG

Bývalý frontman australských rockerů Silverchair Daniel Johns se při jízdě svým SUV naboural. Orientační dechová zkouška na alkohol mu vyšla pozitivní a následný test na policejní stanici jízdu pod vlivem potvrdil. Johns se proto rozhodl dobrovolně nastoupit na odvykací kúru.

V postu na svůj instagramový profil napsal: "Jak víte, na svém duševním zdraví stále pracuji. Mám dobré a špatné dny, ale je to něco, co musím vždy zvládnout. Včera v noci jsem se při řízení ztratil a měl jsem nehodu. Jsem v pořádku, všichni jsou v pořádku. Kromě terapie jsem se také sám léčil alkoholem, abych se vyrovnal s PTSD, úzkostmi a depresemi. Vím, že to není udržitelné ani zdravé. Teď musím zvolnit, a tak jsem dobrovolně nastoupil do rehabilitačního centra a nevím, jak dlouho tam budu. Jako vždy oceňuji vaši lásku a podporu."

Odchod do léčebny každopádně přišel v poměrně nevhodnou dobu. Zpěvák totiž na 22. dubna naplánoval vydání své druhé sólové desky "FutureNever", následovníka debutu "Talk" z roku 2015. Zda nahrávka vyjde v tomto termínu, nebo později, prozatím není známo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY