Harry Styles oznámil vydání třetí studiovky

25.03.2022 18:14 - Honza Balušek | foto: Columbia

Staré české muzikantské přísloví praví: "Až se tě zeptají, co jsi dělal za covidu, snaž se, ať můžeš říct, že jsi natáčel novou desku." A do puntíku ho vyplnil i Harry Styles. Protože měl v roce 2020 vyrazit na rozsáhlé turné na podporu své druhé kolekce "Fine Line", na které přirozeně nevyrazil, měl najednou spoustu volného času, jehož výsledkem je už třetí nahrávka.

O kolekci s titulem "Harry’s House" prozatím moc nevíme. Zpěvák prozradil opravdu jen základní informace, tedy že album vyjde 20. května a že na něm najdeme třináct písní. Jejich názvy ani titul pilotního singlu neprozradil. Vypustil však do světa alespoň krátký trailer, na který se můžete podívat níže. Už v únoru ho navíc novináři zastihli v Londýně, kde se při natáčení (pravděpodobně) nového videoklipu pohyboval na obrovské posteli s kolečky.

Co se týká jeho dvakrát odloženého pražského koncertu, aktuální termín je 15. července v O2 areně. Pokud byste se na Harryho Stylese chtěli jít podívat a hledáte, kde pořídit lístek, máte bohužel smůlu. Vstupenky jsou totiž už dávno vyprodány.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY