Známe tracklist nové desky Rammstein, další ochutnávka "Zick Zack" je na spadnutí

24.03.2022 09:01 - Jaromír Koc | foto: Bryan Adams

Do vydání nové studiovky Rammstein zbývá zhruba pět týdnů, a fanoušci z celého světa se tak stále intenzivněji pídí po nových a nových informacích. Zatímco kapela je prozatím v tomto směru zdrženlivá, mnohem sdílnější je mexický fanouškovský web Rammexicanos, které jako první na světě přinesl před časem i přesné informace k pilotnímu singlu "Zeit". Ten již veřejnosti propálil (nejspíš) finální tracklist alba i další singlové plány.

Rammstein - Zeit
© Universal Music
Podle výše uvedeného zdroje nabídne nadcházející studiovka celkem jedenáct písní. Některé názvy songů (např. "Dicke Titten", tedy Tlusté cecky) vyvolávají poslední hodiny divoké diskuze na fanouškovských webech, za písní "Adieu" mnozí hledají dokonce rozloučení skupiny s hudebním businessem. V popředí je v současné chvíli ale píseň "Zick Zack". Ta by totiž měla být druhou singlovou ochutnávkou a formace by ji měla představit již v pátek 25. března.

Co se alba samotného týče, tam zatím zůstává vše dle původních plánů. Datum vydání je stanoveno na 29. dubna a kromě CD, limitovaného CD s knihou a klasického černého dvojvinylu (všechny tyto verze si můžete předobjednat již nyní na Sparkshopu) si skalní fanoušci a sběratelé mohli předobjednat i vinyly čiré či mramorové barvy. Jejich náklad však byl již beznadějně rozebrán. Určitě stojí i za zmínku, že o většinu nových fotografií, které fandové najdou v bookletech desky či propagačních materiálech, se opětovně postaral kanadský zpěvák Bryan Adams.

Doplňme ještě zmiňovaný tracklist. Nové album Rammstein s názvem "Zeit" přinese necelých pětačtyřicet minut hudby a bude obsahovat tyto skladby: Armee der Tristen, Zeit, Schwarz, Giftig, Zick Zack, OK, Meine Tränen, Angst, Dicke Titten, Lügen, Adieu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY