Calin láká na desku "Popstar" obyčejným, ale povedeným klipem k titulnímu tracku

22.03.2022 12:48 - Petr Foltys | foto: MIKE ROFT Records

Calin vydal 11. března svou novou desku. Nese název "Popstar" a den před vydáním na ni upozornil stejnojmenný videosingl.

Skladba přináší styl, který je pro fanoušky tohoto rappera s moldavskými kořeny dobře známý. V chytlavém songu Calin mluví hlavně o svém životě. Popisuje to, co si zažil a jak vidí okolí. Sám říká, že není "G" a ani si na to nehraje, jak někteří jiní na scéně ("Studio do setmění, si hrajou na gangstery, jsem rád, že to nejsem, ne").

Jeho slova doprovází energický beat, který si připravil sám ve spolupráci s českým producentem Davidem Kopeckým. Tenhle bounce styl opravdu kope a skvěle sedne k tomu, jak Calin sází své sloky. Poslouchá se to fakt dobře.

Snímek, který si k písni připravil, příliš nenadchne, ale rozhodně neurazí. Jedná se o klasickou kompozici rychlých střihů, spousty různých lokací, hezkého nabarvení videa a rapujícího (nebo spíše zpívajícího?) Calina do kamery. Pozorný posluchač zde může zahlédnout i jeho kolegy z labelu, jako například KOJO nebo Indigo. V českém rapu vznikají poslední dobou spíše profesionální vysokonákladové klipy, ale "Popstar" je hezké a energické zpestření.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY