Florence + The Machine se v "My Love" pouští na taneční parket

17.03.2022 13:31 - Honza Balušek | foto: Parlophone

Florence + The Machine v minulých měsících rozhodně přípravu na další fázi své hudební kariéry nepodcenili. Během pandemie nahráli novou desku, na podzim pořídili na Ukrajině tři videoklipy a nyní nám je v rychlém sledu naservírovali. Po epické skladbě "King" a intenzivní miniatuře "Heaven Is Here" nyní do éteru poslali nejvíce radio a dancefloor friendly písničku "My Love".

Všechny obvyklé propriety Florence Welch & spol. jsou samozřejmě i tady na svém místě, skladba jde však posluchači naproti mnohem více, než tomu bylo u dvou dříve zveřejněných kousků. Taneční rytmus si přímo říká o podupávání, což bylo bezpochyby i cílem. Původní verze prý byla "akustická, smutná, malá báseň", práce ve studiu ji však proměnila v něco úplně jiného. Videoklip režisérky Autumn de Wilde se odehrává v klubu, ale protože se jedná o Florence, použitý prostor (a jeho návštěvníci) vypadá samozřejmě úplně jinak než běžná současná diskotéka.

Florence + The Machine na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete už nyní předobjednat novou desku na CD, ve speciální edici s CD a knihou a také jako 2LP.

Florence + The Machine už také oznámili téměř všechny detaily nové desky. Sice prozatím neznáme její tracklist, víme však, že bude obsahovat čtrnáct skladeb a do obchodů a na streamovací služby se dostane 13. května. Kromě samotné Florence ji produkovali Jack Antonoff a Dave Bayley z Glass Animals.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY