Sigrid konečně oznámila albovou dvojku "How To Let Go", v červnu přijede do Prahy

12.03.2022 17:24 - Honza Balušek | foto: Sigrid

Sigrid své fanoušky sice zásobuje novou hudbou pravidelně, ale na oficiální informace o její druhé desce jsme prozatím čekali marně. Nyní už má ale norská zpěvačka ve studiu hotovo, a tak víme že novinka ponese název "How To Let Go" a dočkáme si jí 6. května.

Sigrid - How To Let Go
© Sigrid
Jedenáctipoložková kolekce bude obsahovat i loňské singly "Mirror" a "Burning Bridges", naopak na ní nenajdeme letošní hit "Head On Fire", který složila a nazpívala s Griff. Písnička se tedy pravděpodobně objeví na chystané nahrávce britské hvězdičky. Společně s oznámením druhé řadovky Sigrid zveřejnila i nový singl a videoklip "It Gets Dark" (zkouknout jej můžete pod článkem), který díky kytarám signalizuje posun v jejím dosavadním, přece jen často hodně elektronickém zvuku.

Už koncem dubna také vyrazí na turné, které se 5. června zastaví i v pražském klubu Roxy. Kromě fanoušků jí bude společnost dělat Thomas Headon, který se ujme úlohy předskokana.

Album "How To Let Go" od Sigrid bude mít následující tracklist: It Gets Dark, Burning Bridges, Risk Of Getting Hurt, Thank Me Later, Mirror, Last To Know, Dancer, A Driver Saved My Life, Mistake Like You, Grow, High Note.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY