Na koncertech BTS diváci nesmějí tleskat, jásat ani se postavit

10.03.2022 14:13 - Honza Balušek | foto: Mok Jung Wook / TIME

Fanynky a fanoušci jihokorejských BTS se po dlouhé covidové pauze konečně dočkají několika koncertů svých oblíbenců. Ty se konají 10., 12. a 13. března na olympijském stadionu v Soulu, vystoupení ale kvůli stále probíhající pandemii provázejí nepříjemná opatření. Návštěvníci během show nazvané "BTS Permission To Dance On Stage - Seoul" nesmějí tleskat, jásat ani stát.

Omezení se týká i samotné kapacity. I když by se do hlediště vlezlo až sedmdesát tisíc příznivců této k-popové sedmičky, každého z večerů se jich bude moci zúčastnit pouze patnáct tisíc. Dobrá zpráva ovšem je, že fandové z celého světa mohou první a třetí večer sledovat online na internetu, ten sobotní se navíc bude přenášet živě do kin. Na své si tak přijdou i Češi a Slováci, kteří budou moci být téměř u toho díky přenosu do čtyřiceti kinosálů. Těm tleskání a další projevy nadšení zakázat nikdo nemůže.

Příští měsíc se show BTS podívá i za oceán. Lasvegaský Allegiant Stadium bude skupinu hostit po čtyři večery (8., 9., 15. a 16. dubna), přičemž kapacita stadionu je pětašedesát tisíc, v tomto případě už určitě i zpívajících a tancujících lidí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY