Troye Sivan v klipu "Wait" ukazuje, jaké je to čekat tři měsíce na výsledky testu na HIV

11.03.2022 09:31 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Troye Sivan sice po výtečném ípíčku "In A Dream" z roku 2020 vydal před několika měsíci singl "Angel Baby", na další desku to ale prozatím nevypadá. Místo toho se zhostil hlavní role ve filmu "Three Months" a samozřejmě pro něj nazpíval i dvě písně.

Snímek režiséra Jareda Friedera vypráví o chlapci, kterému téměř u konce školy při jednonocovce praskne kondom, a on se tak vystaví potenciální nákaze HIV. Tři měsíce z názvu filmu označují čas, během něhož se vir v těle začne šířit natolik, aby bylo možno zjistit, zda se člověk nakazil, nebo ne.

Sivan pro "Three Months" stvořil dvě skladby, přičemž do obou si pozval jako hosty zpěvačky. Gordi už mu zazpívala v nádherné písni "Postcard", nyní svůj hlas propůjčila i neméně povedenému songu "Wait", který sice není úplně pomalý, ale má snově zastřenou atmosféru. Doprovodný videoklip je poskládaný ze záběrů z filmu, který zobrazuje, jak se hlavní hrdina snaží vyrovnat s dlouhým čekáním. Druhá píseň "Trouble", v níž zpívá kromě Sivana i Jay Som, je téměř taneční, pozitivněji laděná a zní, jako by vypadla z nějaké jeho sólovky.

Pokud byste se chtěli na celý snímek v Česku (legálně) podívat, máte prozatím smůlu. Dostupný je totiž pouze na streamovací platformě Paramount+, která k nám vstup neplánuje. Její obsah by každopádně měl časem být k dispozici na SkyShowtime, které bychom se měli dočkat ještě letos.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY