Rapper WHNT do klipu "Venom" přizval Agátu Hanychovou

28.02.2022 13:21 - Hana Bukáčková | foto: Tomáš Beran

Člen TroubleGangu Wohnout aka WHNT si opět odskakuje k sólovému projektu. Z připravované třetí studiové desky "SOLO" aktuálně představuje singl "Venom". Nejde o úplnou novinku - posluchači už ho mohli slyšet naživo na letních koncertech.

"Text samotnej popisuje obecnou nasranost na to, že svět je zkaženej a časem chtě nechtě nakazí každýho z nás. Klip pak vznikal v covidový době, když jsem viděl první náhledy, okamžitě mě napadlo téma domácího násilí. Působilo to tak na mě a spojil jsem se s Bílým kruhem bezpečí. Zároveň to vychází taky z covidu, kdy byli lidi spolu často zavřený v bytech a ke mně se z mýho okolí tohle téma začalo vynořovat," zdůvodňuje rapper.

O kameru a režii snímku se postaral Tomáš Beran. Hlavní roli krom rappera ztvárnila modelka Agáta Hanychová, která se zde ukazuje v netradiční roli: zranitelná jako lehký terč, zraněná a v konečné fázi i bez vlasů. V tomto ohledu to pro ni není žádná premiéra, do povědomí se zapsala pověstnou rolí v Rytmusových "Zlatokopkách".

Budiž pochváleno toto téma, které je mnohdy opomíjené a brané na lehkou úvahu. Výsledek - jak song, tak video - je ovšem docela fádní. Kamera je moc blízko, a nelichotí tak přepudrovaným tvářím, herecké výkony působí strojeně. Detailem, který stojí za zmínku, jsou násilníkovy oči a tmavé krvácení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY