Britney Spears podepsala rekordní smlouvu. Na knihu

23.02.2022 17:11 - Honza Balušek | foto: Dennis Van Tine

Už je to pár měsíců, co se Britney Spears definitivně zbavila soudem nařízeného opatrovnictví, kdy se o ni staral její otec, a opět má po mnoha letech ve svých rukou nejen svou kariéru, ale i osobní život. Ten si nyní užívá plnými doušky, ale je třeba samozřejmě i vydělávat. Novou hudbu od ní prozatím čekat nemůžeme, místo toho se zaměřila na literaturu.

Podle posledních zpráv, i když ne oficiálně potvrzených z její strany, podepsala zpěvačka s vydavatelstvím Simon & Schuster smlouvu na knihu. Na jejích stránkách popíše svůj život, včetně dospívání, hudební dráhy, ale i vztahů v rodině. Dá se čekat, že největší zájem se bude týkat právě mnohaletého opatrovnictví, proti kterému Britney dlouho bojovala.

Zmíněné vydavatelství nebylo v boji o práva na publikaci samo, nakonec však nabídlo nejvyšší cenu. Dvojnásobná matka by si za tuto autobiografii měla přijít na úctyhodných patnáct milionů dolarů (v přepočtu více než 323 milionů korun), přičemž před touto částkou musí blednout závistí nejeden autor bestsellerů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY