Simple Plan a zpěvák Sum 41 Deryck Whibley překvapivě spojili síly v klipu k "Ruin My Life"

22.02.2022 08:01 - Ondřej Hricko | foto: Simple Plan

Pop-punkoví veteráni Simple Plan pokračují ve svém zmrtvýchvstání a krátce po comebackovém singlu "The Antidote" z konce minulého roku vypouštějí další kousek. A hned přicházejí s pořádným šokem, alespoň pro žánrové kruhy - v "Ruin My Life" jim totiž svým vokálem vypomohl Deryck Whibley z jiné kanadské pop-punkové formace Sum 41.

Obě kapely byly známé svou rivalitou a v počátcích kariéry si v médiích často okopávaly kotníky. Po mnoha letech zřejmě došlo ke smíru a čerstvý song je pravděpodobně jeho stvrzením. A povedeným. Deryck Whibley a Pierre Bouvier si tu vyměňují pěvecké party a písni to dodává na pestrosti. Což je dobře, protože v základu je to klasická žánrová hymna s jasným a nepříliš překvapivým rukopisem Simple Plan.

Whibley si zahrál dokonce i v klipu, který - stejně jako v případě předchozího vizuálu ke skladbě "The Antidote" - režíroval Jensen Noen. Natáčel se sice v Los Angeles, ale exteriérů tu moc neuvidíme. Kromě členů skupiny v něm sledujeme dívku, která se rozhodla zničit úplně všechno ve svém domě a ve finále celý barák i zapálí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY