AViVA se v "Broken" a "The Saint & The Sinner" posouvá hudebně dál

18.02.2022 16:19 - Honza Balušek | foto: AViVA

AViVA koncem minulého roku po dvou vydaných deskách odstartovala přípravu na album číslo tři skladbou "Nightmare", která byla přece jen poněkud obyčejná. Letos však na ni muzikantka navázala dvojicí písniček, které ukazují, že nápady jí stále nedošly a že se chce svým zvukem i někam posouvat.

Lednový kousek "The Saint & The Sinner" se nese v intencích její dosavadní tvorby, je ovšem ještě temnější a kytarovější, navíc s opravdu epickým zvukem. Jako protiváhu k němu autorka natočila i odlehčenou unplugged verzi, která song ukazuje v radikálně odlišném světle, sluší jí ale neméně.

Jen pár dnů stará novinka nese název "Broken" a zpěvačka na ní spolupracovala s dvojicí The Tech Thieves. Zvuk je najednou o dost veselejší a čistší, takže AViVu představuje trošku jinak, než jsme zvyklí. Jak je slyšet, spolupráce s někým jiným jí vyloženě prospívá.

Ještě něco je u této Australanky nové: zatímco dříve své songy většinou na YouTube dávala převážně v audiopodobě, všechny skladby z poslední doby doprovázejí alespoň jednoduché videoklipy či lyric videa. Alespoň je na co se dívat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY