Tove Lo natočila k emocionální bombě "How Long" minimalistický snímek

13.02.2022 13:24 - David Böhm | foto: Interscope Records

Jak jsme již několikrát psali, oceňovaný seriál "Euforie" přináší kromě luxusního vizuálu i neméně povedený soundtrack. Na ten ke druhé, právě vysílané sérii přispěla i Tove Lo. S novinkou "How Long" opět potvrzuje, jak skvěle jí jdou hymny pro všechna zlomená srdce. Tesklivá, temná balada okořeněná hypnotickou elektronikou se řadí mezi písně, která zpěvačka nahrála během karantény. Švédská hvězda opět utužila svůj typický, intimní rukopis a je opravdu škoda, že čtvrtý díl druhé série tuto povedenou skladbu zahrál pouze na pět sekund, a to jako velmi tichý podkres.

Na rozdíl od Lany Del Rey a její soundrackové "Watercolor Eyes" natočila Tove k songu i doprovodné video. V něm dává naplno průchod svým emocím a ukazuje své herecké kvality. V minimalistickém snímku si vystačí sama s řečí těla, se spoustou slz a rozmazaným makeupem. Během kaleidoskopických záběrů také vystřídá několik šatů ve stylu hollywoodského glamouru. A to k zachycení potřebné emoce vlastně naprosto stačí.

"How Long" tak pro Tove Lo znamená další povedený kousek. Jak to ale vypadá s deskou? Tu čtyřiatřicetiletá Švédka podle komentáře na tiktoku v podstatě dodělává. Nástupce povedené čtvrté řadovky "Sunshine Kitty" bychom se tak možná mohli dočkat ještě letos. Připomeňme, že nahrávku experimentálnějšího rázu doplnila v roce 2020 verzí s označením "Pawprint Edition". Nabídla na ní několik bonusů, jako třeba Finneasem produkovaný dvojsingl "Bikini Porn" a "Passion And Pain Taste The Same When I'm Weak". Měsíc předtím, než sluníčkové koťátko vyšlo, vystoupila hudebnice poprvé u nás, a to v Lucerna Music Baru. Reportáž si můžete přečíst zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY