George Ezra nám v červnu připomene dobu zlaté horečky

07.02.2022 08:11 - Jaromír Koc | foto: Sony Music

Jsou to zhruba tři roky od chvíle, kdy George Ezra vydal poslední singl z tehdy aktuálního alba "Staying At Tamara's". Od té doby bylo kolem tohoto Brita vcelku ticho. Vše se změnilo před pár dny, kdy ohlásil vydání nové studiovky.

George Ezra - Gold Rush Kid
© Sony Music
První indicie zpěvák zveřejnil již počátkem tohoto roku, kdy spustil nové internetové stránky a u všech příspěvků na sociálních sítích se začala objevoval slova "Gold Rush Kid". Bylo tak jen otázkou času, kdy osmadvacetiletý rodák z Hertfordu potvrdí, že jde o název jeho dalšího díla. Pokud nedojde k žádným změnám, posluchači se jeho třetí řadovky dočkají 10. června.

Kolekce bude obsahovat dvanáct písní, přičemž milovníci fyzických nosičů by si měli začít střádat peníze, neb bude opravdu z čeho vybírat. "Gold Rush Kid" bude k dispozici na CD, klasickém černém vinylu a dvou různých kazetách - modré a žluté. Na své si přijdou i milovníci limitovaných edicí - vinyl zlaté barvy, který bude ručně očíslován, vyjde v nákladu pouhých třech tisíc kusů, podobné množství bude mít takzvaný picture disc, který zakoupíte pouze v internetovém obchodě Amazon. Zde si nahrávku i doprovodný merch můžete předobjednat a při trošce štěstí to stihnete ještě i s podpisem zpěváka.

Pilotním singlem nadcházející desky se stala pozitivně rozjuchaná píseň "Anyone For You", jejíž video najdete níže. Lze očekávat, že po vydání alba bude následovat i (minimálně) evropské turné, prozatím je ohlášeno jen pár koncertů v Georgově rodné Anglii.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY