Michael Bublé přichystal novinkové album "Higher"

17.02.2022 09:41 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

I když v České republice Michael Bublé neprodává své desky zrovna po paletách, ve světě i nadále platí za hvězdu první velikosti. Na svém kontě má deset řadovek, kterých doposud prodal ve všech různých formátech přes pětasedmdesát milionů kusů. Další jistě přibydou za pár týdnů, kdy vydá svoji studiovou novinku.

Michael Bublé - Higher
© Warner Music
Šestačtyřicetiletý zpěvák, který se může pyšnit kanadským i italským občanstvím, ji pojmenoval "Higher" a na trh ji uvede pod křídly labelu Warner Music 25. března. Přinese na ní opět svůj osvědčený formát, tedy upravené verze legendárních songů (například od Boba Dylana či Sama Cooka) v kombinaci s několika autorskými kusy. Základní verze bude čítat třináct položek, muzikantův oficiální web ovšem nabízí i speciální edici s barveným obalem a bonusovou písní "Pennies From Heaven".

Nahrávku "Higher", která bude krom CD k mání i v několika různě barevných verzích vinylů, již několik týdnů prezentuje singl "I'll Never Not Love You". A teď Michael Bublé vytasil opravdu velký trumf - novou verzi skladby "My Valentine", která původně pochází z pera Paula McCartneyho, jenž ji v roce 2012 zařadil na album "Kisses On The Bottom". Zásadní informací však je, že sám Sir Paul se ujal produkce i této úpravy. Oba songy si můžete poslechnout pod článkem.

Pro úplnost ještě dodejme kompletní tracklist: I'll Never Not Love You, My Valentine, A Nightingale Sang In Berkley Square, To Make You Feel My Love, Baby, I'll Wait, Higher, Crazy (feat. Willie Nelson), Bring It On Home To Me, Don't Get Around Much Anymore, Mother, Don't Take Your Love From Me, You're My First, My Last, My Everything, Smile.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY