Coldplay předvedli u Ellen skvělou odpojenou verzi "My Universe"

28.01.2022 17:33 - Honza Balušek | foto: Ellen

Aktuální deska Coldplay "Music Of The Spheres" sice už není úplně nejčerstvější, kapela ji ale samozřejmě stále propaguje. Navíc se blíží světové turné, a tak je třeba o sobě stále dávat vědět. U Ellen DeGeneres, královny denních talk show, Chris Martin & spol. nezahráli žádný nový singl, ale vrátili se opět k písničce "My Universe". Uchopili ji ovšem ve značně zvukově odlehčeném duchu.

Jejich provedení se sice nedá označit za unplugged, maximálně tak za stripped, skladbě to ale velmi prospělo. Je také zábavné sledovat, jak se skupina snaží ozvláštňovat zapojení členů jihokorejské formace BTS, která logicky nemůže být při všech živácích. Už se s Coldplay objevili ve formě hologramů, na velké projekci za nimi, nyní se jejich rapová vložka odehrává na obstarožní televizi s VHS kvalitou.

Při rozhovoru s Ellen Chris také znovu potvrdil svá dřívější slova, že s kapelou vydá už jen dvě desky a skončí. Chtěli by prý, aby jejich kariéra byla jako příběhy o Harrym Potterovi - několik dílů a konec. Možná ale zpěvák zapomněl, že zrovna ve světě tohoto kouzelníka tvůrci pokračovali divadelní hrou a předkračují filmovou trilogií "Fantastická zvířata". Za pár let prostě uvidíme...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY