Christina Aguilera se v klipu "Santo" pohroužila do snu noci svatojánské

26.01.2022 17:04 - Tomáš Navrátil | foto: Sony Records

Hned na počátek roku 2022 (konkrétně na 21. ledna) si Christina Aguilera připravila vydání épéčka "La Fuerza". Už podle názvu je zřejmé, že si zpěvačka s nejmohutnějším hlasem na světě po dlouhých dvaadvaceti letech připravila španělsky zpívanou kolekci.

Již třetím oficiálním singlem z ní se stala taneční skladba "Santo", v níž divě vypomohl i portorický zpěvák Ozuna. Samotná píseň se nese v typicky latinskoamerických rytmech a s přehledem by ji mohly zpívat Shakira nebo Jennifer Lopez. Nic moc světoborného, ale k Xtině se podobně laděné skladby docela hodí.

Co ovšem vytahuje song z vod průměrnosti, je perfektní vizuál. Videoklip režírovaný venezuelským režisérem Nuno Gomesem představuje poněkud svůdnější verzi Shakespearova "Snu noci svatojánské". Podivné bytosti, duhové víly a přitom vše velmi temné a zatraceně sexy. Je vidět, že na výpravě a kostýmech se rozhodně nešetřilo, Christině to navíc sluší jako už dlouho ne.

V loňském roce se zpěvačka nechala slyšet, že pro nás kromě španělsky zpívané desky chystá i tu anglickou. Pokud si udrží nově nastavenou laťku, může mít slušně nakročeno k pořádnému hitu. Ten už by totiž po všech nezdarech potřebovala jak prase drbání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY