ulítlo Albarnovi. Zpěvačka se ostře ohradila - musicserver.cz">

"Taylor Swift si nepíše vlastní songy," ulítlo Albarnovi. Zpěvačka se ostře ohradila

26.01.2022 07:59 - Simona Knotková | foto: Creative Commons / Bill Ebbesen, Cosmopolitan UK

Chyběla vám dramata, která se v minulosti odehrávala kolem Taylor Swift, ať už šlo o ságu s Kanyem Westem či velmi křehké vztahy s Katy Perry? Po dlouhé době je tu nová kauza s nečekaným rivalem, konkrétně s jedním z čelných představitelů kytarové Británie Damonem Albarnem.

Ten v rozhovoru pro Los Angeles Times oponoval tvrzení publicisty, že Taylor Swift je vynikající skladatelka. "Taylor Swift si nepíše své vlastní songy," namítl. Na novinářovu odezvu, že některé skladby spolupíše, muzikant reagoval slovy: "To se nepočítá. Společné psaní je velmi odlišné od psaní. Není to tak, že bych k ní cítil zášť. Pouze říkám, že je velký rozdíl mezi skladatelem a skladatelem, který songy píše s někým. Což neznamená, že výsledek nemůže být opravdu skvělý." Jako příklad zajímavého skladatele uvedl Billie Eilish a jejího bratra Finnease.

Netrvalo dlouho a Swift v rozčíleném tweetu staršímu kolegovi vzkázala: "Byla jsem tvůj velký fanoušek, dokud jsem neviděla tohle. Píšu si VŠECHNY své songy. Tvůj výkřik do tmy je nepravdivý a velmi škodlivý. Moje skladby se ti nemusejí líbit, ale je fakt v p*deli diskreditovat mé psaní. WOW. P. S.: Tento tweet jsem napsala úplně sama, kdyby tě to zajímalo."

Na její příspěvek zareagoval krátce poté i sám Albarn, podle něhož bylo všechno vytržené z kontextu. "Naprosto s tebou souhlasím. Mluvil jsem o psaní skladeb a bohužel to bylo zredukováno na clickbait. Bezvýhradně a bezpodmínečně se omlouvám. Ta poslední věc, kterou bych chtěl udělat, je zdiskreditovat tvé psaní. Snad to pochopíš," napsal na sociální síť.

Konec dobrý, všechno dobré? Nebo se dočkáme "Bad Blood II"?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY