Cosmic Gate ohlašují druhý díl své mozaiky a zvou na další DJský stream

19.01.2022 09:31 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Německé trancové duo Cosmic Gate má za sebou velmi úspěšný rok. Vydalo několik velmi povedených singlů, první část koncepční desky "MOSAIIK" a za sebou má - i přes různá epidemická omezení - desítky vystoupení po celém světě. Rok 2022 startuje s novým singlem a dalším speciálním streamem.

Na dnešní večer (19. ledna, v 18 hodin středoevropského času) přichystali Bossi a Nic Chagall další ze svých DJských setů ve formě předtočených streamů, ve kterých nejen představují nejnovější trancové tracky svých kolegů, ale pravidelně poodkrývají i nadcházející aktivity v rámci vlastní produkce. Tentokrát se přeneseme na věhlasnou mexickou pláž na okraji městečka Puerto Vallarta, kde pánové během dvouhodinového setu při západu slunce mimo jiné poprvé odprezentují i svůj nový singl "We Got The Fire", který bude na digitálních platformách k dispozici od 21. ledna.

Zmiňovaná píseň, ve které se vokálů ujala britsko-italská zpěvačka Olivia Sebastianelli, je předzvěstí titulu "MOSAIIK Chapter Two", tedy druhé části koncepčního alba, která bude k mání koncem května. Tím doplní loňský první díl čítající devět položek, což znamená, že posluchači si celou desku budou moci konečně dopřát a poslechnout nejen digitálně, ale i na fyzických nosičích. Komplet dvou CD by navíc měla tentokrát doplnit i vinylová verze.

Dodejme, že ani do května nebudou Cosmic Gate zahálet. Právě odstartovali velké turné po Severní Americe, které čítá celkem pětadvacet klubových zastávek. Německé duo, které již dlouhá léta žije za velkou louží, zavítá například do Denveru, Las Vegas, Los Angeles, San Francisca, Brooklynu nebo Washingtonu. Pokud to podmínky dovolí, bude následovat i letní festivalová šňůra po Evropě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY