Adele se ve vizuálu k "Oh My God" nechala několikrát naklonovat

17.01.2022 17:39 - Honza Balušek | foto: Columbia Records

Zatímco hudební svět už několik let jede na vlně singlů a dlouhohrající alba se zdají být reliktem minulosti, Adele je to jedno. Pouze s jedním vydaným videoklipem poslala do světa nejprodávanější desku minulého roku a ukázala, že v žebříčcích má svou vlastní kategorii. To ovšem neznamená, že by na případné hity z kolekce "30" zcela rezignovala. Na řadu tak nyní přichází písnička "Oh My God".

Ta sice jako singl vyšla už v loňském listopadu, nyní ale byla doplněna o opravdu povedený videoklip v režii Sama Browna. Ten už se zpěvačkou spolupracoval například na doprovodných obrázcích k hitu "Rolling in the Deep", u novinky se ale opravdu vytáhl.

Vytříbený černobílý vizuál je sestříhaný tak, aby vypadal jako na jeden záběr, hned několik verzí Adele v různých šatech a spousta tanečníků ale dávají jasně najevo, že tady se naopak s využitím moderní techniky natáčelo a stříhalo velmi dlouhou dobu. Celý snímek je navíc vyloženě napěchovaný mnoha detaily, které baví sledovat několikrát po sobě. Moc pěkné!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY