Ve skladbě "Raincoats" jsou Lo Moon příjemně zasnění

15.01.2022 11:53 - Dan Hájek | foto: Strngr Recordings

Od vydání bezejmenného debutu od Lo Moon uplynuly již téměř čtyři roky. Po loňském uvedení krásného singlu "Dreams Never Dies" nyní skupina prozradila, že se již brzy dočkáme druhé řadovky. Bude se jmenovat "A Modern Life" a vyjde ke konci února. Společně s touto zprávou je tu další ochutnávka v podobě písně "Raincoats".

Parta okolo Matta Lowella na chystané novince začala pracovat již v říjnu roku 2019, kdy měla několik nahrávacích sessions v LA, přesněji v The Village Studios. S finalizací následně vypomohl Yves Rothman. "A Modern Life" zjevně přinese posun v jejich hudebním designu. Jestliže se "Dreams Never Dies" ve své lehkosti ještě ohlížela k prvotině, jen s přídavkem elektroniky, tak "Raincoats" naznačuje změny. V úvodu jsou tu sice charakteristické prvky zasněnosti a volně plynoucích melodických linií, včetně charismatického frontmanova vokálu, postupně však přichází daleko důslednější práce s ruchy a stavbou samotné skladby.

Deska "A Modern Life" kvartetu Lo Moon do obchodů dorazí v pátek 25. února a přinese těchto deset tracků: Intro, Carried Away, Dream Never Dies, Expectations, Deficit Of Wonder, Modern Life, Raincoats, Digging Up The Dead, Eyes On The Prize, Stop. Předobjednávky vinylů a cédéček už běží v oficiálním shopu kapely, kde můžete mimo jiné zvolit i některou z variant v balíčku s trikem v designu přebalu nahrávky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY