Halsey doplnila své poslední album o tři další songy

11.01.2022 14:54 - Honza Balušek | foto: Capitol Records

Halsey minulý rok povila nejen své první dítě, ale také svou doposud nejlepší desku "If I Can't Have Love, I Want Power", která se i přes absenci singlů stala hitem nejen u hudební kritiky, ale i u posluchačů. A s počátkem roku 2022 jsme se dočkali i jejího malého rozšíření.

Pro skalní příznivce sice nově přidané písně do digitální verze nahrávky nebudou ničím překvapivým, ale je pěkné je mít dostupné pěkně pohromadě a legálně. Kromě skladby "Nightmare", která vyšla původně už v roce 2019 jako samostatný singl, nabízí rozšířená verze kolekce i její novou verzi, o niž se postarali producenti Trent Reznor a Atticus Ross. Ti ji navlékli do zvukového kabátu více odpovídajícího zvuku alba. Dříve byl tento song dostupný pouze ve verzi desky, kterou prodával americký řetězec Walmart.

Největším lákadlem pro fanoušky, kteří pro cédéčko v době vydání nevyrazili do amerického Targetu, britského HMV nebo do Japonska, je určitě hypnotická píseň "People Disappear Here". Můžete si ji pustit pod článkem a pak si klidně připomenout i celé album, které si letos určitě odnese spousty hudebních cen.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY