The Weeknd vydá v pátek album "Dawn FM". Hostuje na něm i Jim Carrey

05.01.2022 15:07 - Ondřej Kocáb | foto: Ashley Landis / AP / Shutterstock

Jednu z prvních velkých desek roku 2022 nachystal The Weeknd. V pátek 7. ledna vyšle do světa nahrávku "Dawn FM". Od vydání jeho poslední - a nutno podotknout, že velmi úspěšné - studiovky "After Hours" je to teprve něco přes rok.

The Weeknd - Dawn FM
© facebook interpreta
Na albu se objeví mnoho hostů. V dosud známém výčtu najdeme jména jako Tyler, The Creator, Lil Wayne, Quincy Jones,Oneohtrix Point Never a trochu záhadně i jméno herce Jima Carreyho. Zaujme rovněž obal, na kterém pózuje sám Abel Makkonen Tesfaye, vyobrazen ovšem jako starý muž.

"Hudba může léčit a to mi připadá důležitější než vydání dalšího alba. Pojďme to celé vypustit a užít si to s lidmi," napsal autor k novince na svém instagramu. Od "After Hours" se připomněl také singlem "Take My Breath". Doprovodné video bylo těsně před vydáním staženo z kin, kde mělo hrát před promítáním filmu "Suicide Squad", a to kvůli obavám z epileptických záchvatů - obsahuje totiž velmi silné světelné efekty.

Na připravovanou kolekci láká The Weeknd krátkou ukázkou, ze které lze rozpoznat, že prim hrají opět synťáky. Chybět nemůže ani specifická vizuální estetika.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY