Justin Bieber na Grammy překonal nečekaný rekord

04.01.2022 10:53 - Honza Balušek | foto: mpi999 / MediaPunch / IPX

Rekordy mohou být dosaženy v mnoha oblastech. Některé ale lidé získají, aniž by se o ně nějak usilovně snažili, a mnohdy vlastně ani nejsou nijak zvlášť pozitivní. A právě jeden takový, s jakým se asi nebude příliš chlubit, má nyní na svém seznamu úspěchů Justin Bieber.

V souvislosti s nominací písničky "Peaches" na Skladbu roku v cenách Grammy dosáhl Justin prvenství v počtu spolupracovníků. Seznam se totiž zastavil až na čísle jedenáct. Vedle hlavní hvězdy a dalších dvou vokalistů Daniela Ceasara (Ashton Simmonds) a Giveona mají u tohoto kousku svůj songwriting credit také Louis Bell, Bernard Harvey, Felisha "Fury" King, Matthew Sean Leon, Luis Manuel Martinez Jr., Aaron Simmonds, Andrew Wotman a Keavan Yazdani. Na tříminutový song s neměnným tempem a nikterak výraznou melodií je to opravdu obdivuhodný počet lidí.

Bieber dosavadní rekord uzmul jen rok kralující písni "Black Parade" od Beyoncé (devět skladatelů), jíž předcházel hit Bruna Marse "That’s What I Like" z roku 2018 s osmi spoluautory. Tak kdo se zastaví až na čísle dvanáct?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY